Adana Kebap

Adana kebabın erkek koyun ya da kuzu etinden yapılırsa lezzetli olacağını öğrendim. Kancıktan yapılmazmış. Hatta olmazsa olmazı olan kuyruk yağının da illa erkek kuzudan alınması gerekiyormuş. O zaman çok daha lezzetli ve yumuşak olurmuş. Zaten iyi bir Adana kebap da çatalı görünce dağılmalıymış. Dağıtırım!

Reklamlar
Categories: Seyahat, Yiyecek | Etiketler: , , , , , , , , , , , | 6 Yorum

Yazı dolaşımı

6 thoughts on “Adana Kebap

  1. Urfa zaten acı oluyor 😂Adana daha iyi sanki 🤔

    Liked by 1 kişi

  2. Geri bildirim: Öğrenince Mutluyum 3 | Özlem Soydan

Yorum yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

WordPress.com'da Blog Oluşturun.

%d blogcu bunu beğendi: